Pastei met Kip en Maïs

Ingrediënten: 1 kipfilet, 250 gram blokjes ham, 1 blokje kippenbouillon, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels bloem, 1 blik Bonduelle Maïs Fantasia, Danerolles deeg voor hartige taart, 1 ei,

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet goudbruin is. Voeg 250 gram blokjes ham toe. Bak dit kort mee. Verkruimel er 1 blokje kippenbouillon boven, roer er 1 eetlepel mosterd en 2 eetlepels bloem. Roer even goed en giet er dan beetje bij beetje 300 ml water toe en blijf ondertussen goed roeren. Als je de gewenste dikte saus heb doe je hierbij 1 blik (300 gram) Bonduelle Maïs Fantasia (mais met paprika en sperzieboontjes). Roer het goed door.

Schep het kipmengsel in een ovenschaal. Dek de ovenschaal met Danerolles deeg voor hartige taart (kant en klaar in het koelvak). Snij in het midden het deeg iets open zodat de stoom weg kan. Bestrijk het deeg met 1 geklutst ei. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *