Ingrediënten: noedels, 200 gram sugarsnaps, 200 gram hamlapjes, 1 teentje knoflook, gemberpoeder, 2 eetlepels suiker, 2 eetlepels rode wijnazijn, 2 eetlepels tomatenketchup,
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook 200 gram sugarsnaps in een laagje water in 5 minuten beetgaar. Bak in de hete olie 200 gram in blokjes gesneden hamlapjes goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en naar smaak gemberpoeder door. Giet de sugarsnaps af en roer deze door hamlapjes en roerbak kort mee. Maak ondertussen de saus met 2 eetlepels suiker, 2 eetlepels rode wijnazijn en 2 eetlepels tomatenketchup. Roer deze saus door de hamlapjes en sugarsnaps. Roerbak nog een minuut of 2.
Serveer met de noedels. Eet Smakelijk!
0