Italiaans Taartje

Vandaag heb ik zelf niet hoeven koken, maar hebben Michel en Britt samen in de keuken gestaan.

Ingrediënten: bladerdeeg, 1 sjalotje, 100 gram salami, 100 gram ham, bladerdeeg, 250 gram cherry tomaten, kruidenboter

Snij 1 sjalotje klein, samen met 100 gram salami en 100 gram ham. Pak 6 ovenschaaltje en leg in elk schaaltje daarin 1 velletje bladerdeeg. Doe hierin 3 of 4 cherrytomaten en daarna de sjalot, ham en salami mengsel. Bovenop dit geheel 1 dessertlepel kruidenboter en beleg het met plakjes kaas om het af te dichten. Vouw de restant van het bladerdeeg naar binnen. Zet de ovenschaaltjes in een voorverwarmde oven op 200 graden totdat de bladerdeeg er mooi uitziet. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *