Noedels met Spinazie en Kerriekip

Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, kerriepoeder, 100 gram blokjes ham, 1 teentje knoflook, 500 gram spinazie, 100 ml kippenbouillon,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met ongeveer 1 eetlepel kerriepoeder, zout en peper. Bak in hete olie de gekruide kipfilet, 100 gram blokjes ham en 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de kipfilet goudbruin is voeg je beetje bij beetje 500 gram spinazie toe. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg 100 ml kippenbouillon en 100 ml water toe. Breng het aan de kook en laat de saus iets indikken. Serveer met de noedels. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *