Ingrediënten: 150 gram ontbijtspek, 3 uien, 200 ml crème fraîche, 2 eieren, bieslook, zout, peper, geraspte kaas, kant-en-klare bladerdeegbodem,
Verwarm de oven voor op 200 graden.Bak in een hete koekenpan 150 gram fijngesneden ontbijtspek knapperig. Voeg 3 in ringen gesneden uien toe en bak dit op middelhoog vuur ongeveer 10 minuten. Meng ondertussen 200 ml crème fraîche met 2 eieren, bieslook, geraspte kaas, zout en peper. Leg op een bakplaat kant-en-klare bladerdeegbodem. Leg hierop het ui-spekmengsel. Giet hierover het crème fraîchemengsel. Zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk! 0
Een vreselijk lekkere pizza; ik ben door mijn dochter uitgeroepen tot Meesterpizzabakker. Waarvan acte !
Oh wat leuk om te horen! 🙂