Portobello’s gevuld met Gehakt

Ingrediënten: 4 portobello’s, 300 gram mager rundergehakt, 1 prei, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, zout, peper, kruidenboter,

Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht). Meng 300 gram gehakt met 1 fijngesneden prei, 1 gesnipperd sjalotje en 1 fijngehakt teentje knoflook. Breng op smaak met zout en peper. Haal uit 4 portobello’s het steeltje. Leg de portobello’s in een ovenschaal. Verdeel het gehakt over de 4 portobello’s. Schep op elke portobello 1 eetlepel kruidenboter. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met gebakken aardappels. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

2 Antwoorden op “Portobello’s gevuld met Gehakt”

  1. Leuk recept, makkelijk te maken. Wel erg veel prei en je moet voldoende zout en peper gebruiken, anders is de smaak erg flauw. Volgende keer halveer ik de prei en verdubbel ik de kruiden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *