Ingrediënten: mie, 1 teentje knoflook, 1/2 eetlepel ketoembar, 1 /2 eetlepel gemberpoeder, 200 gram peultjes, 1 rode peper, 2 eetlepels oestersaus, 3 eetlepels vissaus, 1 eetlepel suiker, 125 gram taugé, 1 eetlepel koriander, 50 gram cashewnoten,
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook met 1/2 eetlepel ketoembar en 1/2 eetlepel gemberpoeder. Voeg vervolgens 200 gram peultjes toe en roerbak dit ongeveer 5 minuten. Voeg 1 rode peper (fijngesneden en ontdaan van zaadjes), 2 eetlepels oestersaus, 3 eetlepels vissaus en 1 eetlepel suiker toe. Roerbak 1 minuut. Dan kan er 125 gram taugé bij en weer 1 minuut roerbakken. Giet de mie af en roer dit door de peultjes samen met 1 eetlepel fijngehakte koriander en 50 gram cashewnoten. Goed doorwarmen. Eet Smakelijk! 0