Ingrediënten: 2 uien, 600 gram riblappen, 2 laurierblaadjes, 1 theelepel kruidnagelpoeder, tijm, zout, peper, 1 flesje Grimbergen Dubbel, 1 witte boterham, mosterd,
Bak in hete boter 2 grof gesneden uien tot de uien lichtbruin zijn. Voeg ongeveer 600 gram in blokjes gesneden riblappen toe en braad dit bruin aan. Voeg 2 laurierblaadjes, 1 theelepel kruidnagelpoeder, tijm naar smaak en zout en peper. Zet het vuur lager en laat het vervolgens 1 uur zachtjes pruttelen met de deksel op de pan. Voeg na 1 uur 1 flesje Grimbergen Dubbel toe. Smeer 1 witte boterham dik met mosterd en leg dit op het vlees. Leg de deksel terug op de pan en laat het verder stoven tot het gaar is. Serveer met bijvoorbeeld ovenfriet. Eet smakelijk! 0