Ingrediënten: pasta, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 1 potje wortels, 1 blik gepelde tomaat, 1 bouillonblokje, peterselie, geraspte kaas,
Aantal personen: 3
Kook de pasta in kokend water met een beetje zout tot de pasta beetgaar is. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui glazig is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 pot worteltjes (uitgelekt), 1 blik gepelde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Roer en laat het 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met wat peterselie. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!
0