Ingrediënten: 1/2 zakje ravioli met funghi vulling, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram gemengde paddenstoelen, 1 eetlepel bloem, 300 ml melk, zout, peper,
Aantal personen: 2
Kook de ravioli volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijn teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gemengde paddenstoelen (gesneden en schoongemaakt) toe. Bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg vervolgens 1 eetlepel bloem toe. Bak de bloem kort mee. Voeg vervolgens geleidelijk, al roerende, 300 ml melk toe (of zoveel nodig voor de gewenste dikte van de saus). Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer de paddenstoelensaus met de ravioli. Eet smakelijk!
0
Ik word altijd zo blij van je recepten!
*bloos* wat leuk om te horen!
Ik lees je blog nu zo´n 2 weken en kijk hem elke dag weer! Je recepten zien er echt heerlijk uit!
Leuk om te horen!