Wraps met Gehakt, Champignons en Paprika

Ingrediënten: 1 ui, shoarmakruiden, knoflookpoeder, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 4 tortilla wraps, chilisaus, sla,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met wat shoarmakruiden en knoflookpoeder (beide naar eigen inzicht) tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met een beetje chilisaus. Verdeel er vervolgens wat sla over en daarna het gehaktmengsel. Vouw de wraps goed dicht. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *