Ingrediënten: rijst, 200 ml rundvleesbouillon, 1 eetlepel witte wijnazijn, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels kookroom, zout, peper, 2 schnitzels, 1 prei, 1 gele paprika,
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een saus door 200 ml rundvleesbouillon te mengen met 1 eetlepel witte wijnazijn, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels kookroom, zout en peper. Bak in hete olie 2 in reepjes gesneden schnitzel. Als de schnitzelreepjes iets bruin zijn schep je het uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 in ringen gesneden prei en 1 in reepjes gesneden gele paprika. Roerbak een minuut of 5. Voeg de saus toe en laat dit 5 minuten flink koken. Voeg de schnitzels toe en verwarm het geheel goed door. Serveer de gewokte schnitzels met de rijst. Eet smakelijk!
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.