Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 250 gram champignons, kant-en-klaar pizzadeeg met tomatensaus, 100 gram chorizo, 50 gram geraspte kaas,
Aantal personen: 3
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe, bak tot de champignons zacht zijn. Laat het geheel iets afkoelen.
Bekleed een bakplaat met het pizzadeeg. Smeer het deeg in met tomatensaus. Verdeel het gehakt-champignon mengsel over de pizza. Verdeel er 100 gram fijngesneden chorizo en 50 gram geraspte kaas over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
1