Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels oestersaus, 2 eetlepels sojasaus, 1 rode paprika, 125 gram taugé, 3 bosuien,
Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Roerbak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika toe en roerbak kort mee. Maak een saus met 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels oestersaus en 2 eetlepels sojasaus. Voeg de saus toe aan de kipfilet en breng het kort aan de kook. Giet de noedels af en roer het door de kipfilet. Voeg als laatste 125 gram taugé en 3 in ringen gesneden bosuien toe, Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.