Ingrediënten: 6 tortilla wraps, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 600 gram spinazie, 50 gram chorizo, 50 gram geraspte oude kaas, mozzarella,
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak in een hete wok 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ontbijtspek knapperig is. Voeg dan beetje bij beetje 600 gram spinazie toe. Roerbak tot dit geslonken is. Haal de wok van het vuur af en doe er 50 gram chorizo (in kleine stukjes gesneden), 50 gram geraspte oude kaas en stukjes mozzarella door. Beleg 6 tortilla wrap elk voor de helft met het spinaziemengsel. Vouw de tortilla overlangs. Leg de tortila’s in een grote ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 5 minuten in de voorverwarmde oven. (Reken ongeveer 2 tortilla’s per persoon). Eet smakelijk!
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
Top recept, makkelijk en snel te maken, ook voor gasten zeer geschikt. HEERLIJK!!!
Leuk om te horen!