Ingrediënten: 500 gram broccoli, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 5 eieren, 250 ml kookroom, zout, peper, kant-en-klaar deeg voor hartige taart,
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook 500 gram broccoli roosjes beetgaar. Bak ondertussen 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 fijngehakt teentje knoflook knapperig. Klop 5 eieren met 250 ml kookroom. Breng dit mengsel op smaak met zout en peper. Bekleed een taartvorm met kant-en-klaar deeg voor hartige taart. Prik wat gaatjes in de bodem. Vul de taartvorm met de broccoli roosjes en de ontbijtspek. Giet het ei-roommengsel erover. Zet de taartvorm ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.