Zo makkelijk en zo lekker! Het was gewoon weer tijd voor een ‘cadeautje’ op het bord, het ingepakte tartaartje.
Ingrediënten: 4 plakjes bladerdeeg, 2 tartaartjes, tomaat, kaas, Provençaalse kruiden,
Aantal personen: 2
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 4 plakjes bladerdeeg. Haal het papiertje eraf. Leg op twee plakjes bladerdeeg elk een tartaartje, een schijfje tomaat, wat kaas. Bedek het pakketje en vouw dicht. Strooi er Provençaalse kruiden over. Zet de ‘ingepakte tartaartjes’ ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
0
Ha! Je hebt ze weer eens gemaakt! Hihi!
Inderdaad! Het werd weer eens tijd 😉
Wat een leuk idee 🙂 die ga ik maken Dankje
Hallo Anja, vanavond de ingepakte tartaartjes gemaakt, recept aangehouden, alleen nog wat knoflookpeper op de tartaar gedaan.
We vonden het lekker en zeker voor herhaling vatbaar.
Leuk! Het leukste is dat je er zo lekker mee kan variëren. Knoflookpeper is een goed idee!