Dit is echt een vakantie pizza met champignons en artisjok uit blik. Een echt kant-en-klare pizzabodem en een kant-en-klare tomatensaus van Oil en Vinegar. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan tijdens de vakantie.
Ingrediënten: 2 pizzabodems, tomatensaus, 1/2 blik artisjokken, 1 blik champignonschijfjes, 75 gram geraspte kaas, basilicum,
Aantal personen: 2
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrijk 2 pizzabodems met wat tomatensaus. Verdeel in vieren gesneden artisjokken samen met de champignonschijfjes over de bodem. Bestrooi met een flinke laag geraspte kaas. Zet de pizza ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Doe er op het laatst nog wat verse basilicum over.
0
Artisjok… Nog nooit gegeten… Waar smaakt dat naar, zeg maar?
Tja, waar smaakt artisjok naar? Ik heb alleen de blikvariant op en bij het merk wat ik nu had smaakte de artisjok naar het vocht wat er in zat. Voor de rest zit er niet zo veel smaak aan.. vind ik dan
Oh, haha, ik zie koks op tv er altijd best laaiend enthousiast over doen, hihi.. Maar goed, dan ‘moet’ ik het zelf toch eens gaan proberen… 😉
Ik heb van de week een soortgelijke pizza gemaakt. Naar een recept op Ah.nl. Maar ik geloof niet dat ik nog eens Artisjokken eet… Ook weer geleerd… 😉
Best een aparte smaak he, voor soms a la 😉