Spaghetti met Doperwten en Spinazie in Tomatensaus

Ken je dat, dat je denkt dat er genoeg in een pak zit maar dat niet zo is? Ik had dat met de diepvriesdoperwten, dat was wat weinig. Dan maar spinazie erbij en eigenlijk was een slimme keuze.

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, tijm, 2 braadworsten, 75 gram doperwten, 200 gram spinazie, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met een beetje zout. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Haal het vel van 2 braadworsten en snijd de braadworsten in stukjes. Bak het worstvlees bruin. Voeg 75 gram doperwten en 200 gram spinazie (beide uit de diepvries) toe en roerbak mee tot het beide ontdooit is. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree en 1 eetlepel suiker toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti en wat geraspte kaas. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *