Uitgebreid koken zit er dit weekend niet in, echt een ziekenboeg hier. Toch moet er wat gegeten worden, het werd een andijviestamp met een speklapje. De andijvie wok ik altijd, rauwe andijvie daar houd ik niet zo van. Het speklapje is ingesmeerd met vleeskruiden en daarna langzaam gebakken. 0
Uitgebreid koken zit er dit weekend niet in, echt een ziekenboeg hier. Toch moet er wat gegeten worden, het werd een andijviestamp met een speklapje. De andijvie wok ik altijd, rauwe andijvie daar houd ik niet zo van. Het speklapje is ingesmeerd met vleeskruiden en daarna langzaam gebakken. 0
Ik heb toevallig vandaag ook andijvie-stamppot gegeten. Weliswaar wèl rauw, met uitgebakken spekjes en rookworst… Yum! Volgende keer probeer ik ook eens te wokken, dank voor het idee! (Was de eerste keer voor mij dat ik met andijvie aan de slag ging, en dus voor herhaling vatbaar 😉 )
Gewokt is ook lekker, wat minder bitter van smaak heb ik het idee