Rijst met Kapucijners en Champignons

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 125 gram champignons, 1 potje jonge kapucijners (veldertjes), scheutje tomatenketchup, scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 uitgeperst teentje knoflook met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 potje kapucijners (uitgelekt) met een scheutje tomatenketchup, een scheutje chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel nog zo’n 10 minuten door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *