Rijst met Kip, Paprika en Prei in Kerriesaus

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 2 preien, 300 ml kokosmelk, koenjit, kerriepoeder, zout,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 theelepel sambal en 1 uitgeperst teentje knoflook toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika en 2 in ringen gesneden preien toe. Bak tot de paprika een beetje zacht begint te worden. Voeg vervolgens 300 ml kokosmelk toe. Breng op smaak met koenjit, kerriepoeder en wat zout. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *