Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 theelepel samabl, 100 gram plakjes ontbijtspek, 1 tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 1 klein blikje doperwten, bieslook, geraspte kaas,
Aantal personen: 2
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, wat tijm en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 100 gram in reepjes gesneden ontbjtspek toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes en 1 klein blikje doperwten toe. Warm het geheel 10 minuten door. Voeg net voor het opdienen nog wat bieslook toe. Serveer met de spaghetti. Doe er op je bord nog wat bieslook bij. Eet smakelijk!
0