Macaroni met Broccoli, Worteltjes en Spekjes

Ingrediënten: 1 broccoli, macaroni, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 100 gram wortel, tijm, 250 ml kookroom,

Aantal personen: 3

Kook 1 in roosjes gesneden broccoli beetgaar. Laat afkoelen en snijd de broccoli nog fijner. Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 100 gram fijngetrapte wortel en een beetje tijm tot de wortel en ui zacht zijn. Voeg vervolgens 250 ml kookroom toe. Warm het geheel goed door. Serveer de broccoli en wortel saus met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *