Ingrediënten: rijst, 150 ml rode wijn, 3 eetlepels balsamico azijn, 2 runderschnitzels, 1 wortel, 100 gram sperzieboontjes, 1 eetlepel honing, 2 eetlepels sojasaus, sesamzaad,
Aantal personen: 3
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Reduceer 150 ml rode wijn met 2 eetlepels balsamico azijn tot de helft op halfhoog vuur. Bak 2 in reepjes gesneden runderschnitzels bruin. Voeg 1 in plakjes gesneden wortels en 100 gram sperzieboontjes toe. Roerbak een minuut of 2. Voeg vervolgens 1 eetlepel honing, 1 eetlepel balsamico azijn en 2 eetlepels sojasaus toe. Roerbak weer ongeveer 2 minuten. Voeg als laatste de rode wijn saus toe. Warm kort mee. Serveer met de rijst. Strooi er op je bord nog sesamzaadjes over. Eet smakelijk!
0