Bami

Ingrediënten: mie, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 ui, 300 gram nasivlees, 1 groene paprika, 1 gele paprika, 125 gram taugé, ketoembar, laos, djinten, ketjap manis,

Kook mienestjes in kokend water gaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal. Als de ui glazig is voeg je 300 gram nasivlees toe. Roerbak tot het nasivlees bruin is. Voeg 1 groene en 1 gele paprika toe en roerbak nog een minuut of 5. Voeg 125 gram taugé toe en breng het geheel op smaak met ketoembar, laos en djinten. Giet de mie af en roer dit door het nasivlees en groenten. Voeg er naar smaak ketjap manis aan toe. Serveer er bijvoorbeeld satevlees bij. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *