Zo de week eindigt nog makkelijker. Dr. Oetker kwam vandaag alles voor de borrel bezorgen. Wat zou dat zijn, de tip van de sluier was de Elzas. Het bleek een kist te zijn met twee verschillende Dr. Oetker Bistro Flammkuchen, de salami en ham variant. Erbij een Keuntz-Bas Pinot Gris Tradition die speciaal door sommelier is gekozen als begeleider van de flammkuchen en een pepermolen met verse zwarte peper.
Natuurlijk hebben we het vandaag gelijk uitgeprobeerd. De flammkuchen hebben een dunne bodem en hebben beide een saus van crème fraîche, de een is verder belegd met salami en rode ui en de ander met ham en ui. Ik heb van beide een stukje geproefd, de keuze gaat naar de salami variant, maar beide zijn lekker zeker voor bij een borrel.
De Dr. Oetker Bistro flammkuchen zijn sinds deze maand verkrijgbaar in de supermarkt en heeft een adviesprijs van 2,49. 0
Oh lekker! Ik ga morgen direct op zoek in de supermarkt!