Ingrediënten: penne, zout, 1 ui, 2 geroosterde paprika, 3 zongedroogde tomaten, 250 gram champignons, scheutje rode wijn, 400 ml tomaatblokjes, 50 ml kookroom, peper, geraspte kaas,
Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui op middelhoog vuur tot het lichtbruin wordt. Voeg 2 geroosterde paprika’s, 3 fijngehakte zongedroogde tomaten en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak een minuut of 2. Voeg vervolgens een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg dan 400 ml tomaatblokjes en 50 ml kookroom toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer de saus met de penne. Strooi er eventueel nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk! 1