Na al dat bakken van vandaag niet gekookt maar lekker uit eten gegaan. Mag ook wel op mijn verjaardag en mijn allerlaatste vakantiedag (morgen weer hard aan de slag en de taart en cupcakes opeten op het werk natuurlijk). Deze keer zijn we naar Reyna Bê geweest. Bij dit restaurant in Veenendaal hadden we nog nooit gegeten en het was, heel fijn, open op de maandag. Als starter kregen we Turks scheurbrood met dips en daarna zijn we begonnen aan het driegangen menu.
We begonnen met soep van de dag, wat vandaag tomatensoep was.
Het hoofdgerecht was voor allebei de Reyna Bê specialiteit: Mix: spies van gegrilde black angus beef, Indisch gemarineerde kipspies en gekruide Anatolian lamsgehakt.
Als dessert de Reyna Bê wereldproeverij met onder andere Belgische chocolademousse en Italiaanse tiramisu. Het was echt heel leuk en lekker. De volgende keer gaan we er tapas eten!
Reyna Bê (gesloten)
Verlaat 33
3901 RE Veenendaal