Ingrediënten: 1 kipfilet, 2 eetlepels Kikkoman teriyaki marinade, noodles, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 200 gram spitskool, 2 eetlepels Kikkoman Teriyaki saus, pinda’s,
Aantal personen: 2
Marineer 1 in blokjes gesneden kipfilet in 2 eetlepels Kikkoman teriyaki marinade voor minstens 15 minuten. Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg de gemarineerde kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden rode paprika en 200 gram spitskool toe. Bak tot de spitskool is geslonken. Roer de noodles samen met 2 eetlepels Kikkoman Teriyakisaus door de groenten en kip. Doe er op je bord wat pinda’s bij. Eet smakelijk!
0