Ingrediënten: rijst, 100 gram chorizo, 1 ui, 1 groene paprika, 3 stengels bleekselderij, tijm, chilipoeder, 3 eetlepels sojasaus, worcestershiresaus, 1 gerookte kipfilet, 300 ml water, cashewnoten,
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 100 gram in plakjes gesneden chorizo knapperig. Schep de chorizo vervolgens uit de pan en houd het apart. Haal eventueel te veel vet uit de pan. Verhit schone olie in de pan. Bak in de hete olie 1 gesnipperde ui, 1 in reepjes gesneden groene paprika en 3 gesneden stengels bleekselderij tot de ui glazig is. Voeg tijm, chilipoeder, 3 eetlepels sojasaus en wat druppels worcestershiresaus toe. Bak dit kort mee. Voeg de chorizo en 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet toe. Giet daarna 300 ml water toe, zet het vuur lager en laat het geheel op laag vuur pruttelen. Voeg op het laatst nog wat cashewnoten toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk! 0