Nog even een makkelijke maandag vandaag. Ik had nog wat peultjes en 1 bosui over en ik had verschillende Sticky sauzen van Maggi gekregen. Daar kan ik dus best wel wat snels mee klaarmaken.
Ingrediënten: mihoen (rijstvermicelli), 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 100 gram peultjes, 1 bosui, 1 zakje Maggi Sticky Sweet BBQ Saus, 100 ml water,
Aantal personen: 2
Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 100 gram kleiner gesneden peultjes en 1 in ringen gesneden bosui toe. Roerbak 5 minuten mee. Voeg vervolgens de inhoud van 1 zakje Maggi sticky sweet BBQ saus toe samen met 100 ml water. Roer goed door zodat je geen klontjes hebt. Warm goed door. Serveer met de mihoen. Eet smakelijk!
0