Van Lee Kum Kee mocht ik een aantal maaltijd sauzen proberen. Het eerste zakje is de Spicy Garlic Eggplant saus, een saus voor aubergine. Opvallend, wanneer je het zakje openmaakt ruik je echt een Chinese saus. Het leek een overheersende smaak te worden qua saus, maar dat was dus helemaal niet zo. Lum Kum Kee is overigens in de toko verkrijgbaar.
Ingrediënten: rijst, 2 aubergines, 200 gram gehakt, 1 zakje Lee Kum Kee Spicy Garlic eggplant saus
Aantal personen: 4
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd 2 aubergines in reepjes. Kook de aubergines bijna gaar. Bak 200 gram gehakt rul en bruin. Voeg de gekookte aubergines toe samen met het zakje Lee Kum Kee Spicy Garlic Eggplant saus. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
0