Witte Chocolade Fudge met Gedroogd Fruit

Ingrediënten: 1 blikje gecondenseerde melk, 400 gram witte chocolade, 30 gram boter, 180 gram gedroogd fruit (AH Excellent – cranberry’s, kersen en blauwe bessen)

Doe in een pan met een dikke bodem 1 blikje (397 gram) gecondenseerde melk, 400 gram witte chocolade en 30 gram boter. Laat de chocolade op een laag vuur smelten. Roer 180 gram gedroogd fruit door het chocolademengsel. Giet het chocolademengsel in een bakje bekleed met bakpapier en strijk de bovenkant glad. Als het voldoende is afgekoeld zet je de chocolade fudge in de koelkast om het harder te krijgen. Als het voldoende hard is snij je de fudge in blokjes. Smul ze!

0

Delen mag :

5 Antwoorden op “Witte Chocolade Fudge met Gedroogd Fruit”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *