Ingrediënten: 4 pitabroodjes, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 rode peper, komijnpoeder, gemberpoeder, kardemom, kaneel, kurkuma, korianderblad, 2 kipfilets, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, 2 eetlepels mangochutney, 200 ml kokosmelk,
Aantal personen: 2
Verwarm de oven voor op 200 graden en verwarm de pitabroodjes ongeveer 8 minuten. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht. Voeg 1 chilipeper en de kruiden komijnpoeder, gemberpoeder, kardemom, kaneel, kurkuma en korianderblad toe naar eigen smaak. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden kipfilet toe en roerbak rondom bruin. Voeg dan 1 blik tomaatblokjes toe en laat het geheel vervolgens op laag vuur 25 pruttelen. Voeg daarna 2 eetlepels mango chutney en 200 ml kokosmelk. Laat het geheel nog 15 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de pitabroodjes. Eet smakelijk!
0