Pasta met Spinazie en Kipfilet

Ingrediënten: farfalle, 1 kipfilet, 2 prei, 1 teentje knoflook, 200 gram spinazie, 2 tomaten, zout, peper,

Aantal personen: 2

Kook de farfalle beetgaar in kokend water met wat zout. Snij 1 kipfilet in blokjes en kruid met zout en peper. Bak de blokjes kipfilet goudbruin in hete olie. Voeg 2 in ringen gesneden prei en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 200 gram spinazie toe en laat het slinken (of ontdooien als je diepvries spinazie hebt). Voeg nog 2 in blokjes gesneden tomaten toe, breng op smaak met zout en peper en roerbak nog 3 minuten. Giet de farfalle af en roer door de spinazie. Serveer eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Eén antwoord op “Pasta met Spinazie en Kipfilet”

  1. Mooi, ik heb spinazie, ik heb tomaten, ik heb kipfilet en via google kwam ik hier terecht! Mooi, dus dit gaat het worden vanavond.
    Dank voor het recept digitale pensionhoudster van mijn weblog 😉

    Groet, Josephine

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *