Ingrediënten: 200 gram sugarsnaps, zout, noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 biefstuk, 1 eetlepel chilisaus, 3 eetlepels hoisinsaus, 1 scheutje limoensap, 3 bosuien,
Aantal personen: 2
Kook de Sugarsnaps beetgaar in water met wat zout. Kook de noodles gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Maak ondertussen een saus van 1 eetlepel chilisaus, 3 eetlepels hoisinsaus en een scheutje limoensap. Bak 1 biefstuk aan beide zijde bruin. Haal uit de pan en laat even rusten. Snijd de biefstuk in reepjes. Voeg de biefstukreepjes, 3 in ringen gesneden bosuien en de beetgare sperziebonen toe aan de ui. Bak kort mee. Voeg vervolgens de saus en de noodles toe. Wok nog even goed door. Eet smakelijk!
0