Mie met Spinazie en Gehakt in Pinda-kokossaus

Ingrediënten: mie, 1 ui, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, 300 gram spinazie, 200 ml kokosmelk, 1 eetlepel pindakaas, zout, peper, gefruite uitjes

Aantal personen: 3

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en los. Voeg 300 gram spinazie toe. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg vervolgens 200 ml kokosmelk en 1 eetlepel pindakaas toe. Roer goed door en laat ongeveer 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de mie. Strooi er op je bord nog gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *