Bloemkool met Mosterd-Roomsaus

Ingrediënten:1 kleine bloemkool, 1 kipfilet, kerriepoeder, zout, peper, 1 teentje knoflook, 1 sjalotje, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel mosterd, 125 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Snij 1 kleine bloemkool in roosjes. Kook de bloemkoolroosjes beetgaar in water met wat zout. Snij 1 kipfilet in blokjes en kruid met kerriepoeder, zout en peper. Bak de blokjes kipfilet met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesnipperd sjalotje tot de kipfilet bruin is. Voeg de bloemkoolroosjes toe en roerbak 5 minuten. Meng ondertussen 1 eetlepel honing met 1 eetlepel mosterd en 125 ml kookroom. Doe dit mengsel bij de bloemkool en warm het geheel goed door. Serveer de bloemkool met bijvoorbeeld aardappelbolletjes. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *