Ingrediënten: penne, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram vegetarisch gehakt, 1/2 courgette, 125 gram champignons, 3 tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, basilicum,
Aantal personen: 4
Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram vegetarisch gehakt toe. Bak het vegetarische gehakt rul en bruin. Voeg vervolgens 1/2 in blokjes gesneden courgette en 125 gram champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg daarna 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 blikje tomatenpuree en 1 blik tomaatblokjes toe. Roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Laat 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met de penne en wat basilicum. Eet smakelijk!
0