Met al die potjes HAK op het keukenaanrecht moet je toch wel wat koken met “bonen erbij”. Het werd deze spaghetti met de bonenmix: kapucijners, bruine en witte bonen.
Ingrediënten: spaghetti, 300 gram gehakt, 1 teentje knoflook, tijm, 1 rode paprika, 125 gram champignons, 1 potje HAK bonenmix kapucijners, bruine en witte Bonen, 2 tomaten, 300 ml gezeefde en gekruide tomaat, zout, peper,
Aantal personen: 4
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 300 gram gehakt met 1 uitgeperst teentje knoflook en wat tijm tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg daarna 1 potje HAK bonenmix, 2 in blokjes gesneden tomaten en 300 ml gezeefde en gekruide tomaat toe. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!
0