Broodje Shoarma
Britt had al een paar dagen zin in een broodje shoarma met eigen gemaakte knoflooksaus. Dat maakte ze dan ook vandaag voor ons.

Ingrediënten: 1 ui, 750 gram shoarmavlees, 1 rode paprika, mayonaise, yoghurt, 1 teentje knoflook, knoflookpoeder, ketjap manis, pitabroodjes, sla,

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is in hete olie. Voeg 750 gram shoarmavlees en 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak tot het vlees bruin is. Maak ondertussen de knoflooksaus door mayonaise te mengen met een beetje yoghurt, 1 uitgeperst teentje knoflook, wat knoflookpoeder en ketjap manis. Bak de pitabroodjes onder de warme grill. Snijd de pitabroodjes open en smeer in met een beetje knoflooksaus. Beleg vervolgens met een blaadje sla en daarna met de shoarma. Doe er nog wat knoflooksaus bij. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *