Pad Thai met Kip en Champignons
Ingrediënten: somen noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 ei, 125 gram champignons, 100 gram taugé, 3 eetlepels water, 2 eetlepels vissaus, 1 eetlepel pindakaas, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel limoensap, peper,

Aantal personen: 2

Kook de somen noodles (of andere noodles) volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Kluts ondertussen 1 ei. Schep de kip aan de zijkant van de wok. Voeg het geklutste ei toe en bak als een roerei. Voeg daarna 125 gram in plakjes gesneden champignons en 100 gram taugé toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 3 eetlepels water, 2 eetlepels vissaus, 1 eetlepel pindakaas, 1 eetlepel sojasaus en 1 eetlepel limoensap toe. Roer goed door. Breng op smaak met een beetje peper. Serveer met de somen noodles. Eet smakelijk.

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *