Spätzle met Filetlapjes en Champignons
Ingrediënten: spätzle, bouillonblokje, 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram filetlapjes, 250 gram champignons, 3 bosuien, 250 ml kookroom, 1 theelepel nandan masala, zout, peper, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de spätzle gaar in kokend water met een bouillonblokje in ongeveer 15 minuten. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 300 gram in reepjes gesneden filetlapjes toe. Bak tot de reepjes iets bruin zijn. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Doe er daarna 250 ml kookroom, 1 theelepel nandan masala, zout, peper en 75 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas in de room smelten, terwijl de room zachtjes kookt. Serveer met de spätzle. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *