Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, Jonnie Boer shichimi togarashi kruiden, 1 pakje vegetarische kipstukjes, 1 blik doperwten met wortels, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, gefruite uitjes,
Aantal personen: 4
Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal, wat gemberpoeder en 2 theelepels shichimi togarashi kruiden. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 pakje vegetarische kipstukjes toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik doperwten met wortels toe warm even goed door. Voeg de noodles toe samen met 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus. Warm op hoog vuur even goed door. Serveer met wat gefruite uitjes. Eet smakelijk!
0