Noodles met Doperwten en Wortels en Vegetarische Kip
Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, Jonnie Boer shichimi togarashi kruiden, 1 pakje vegetarische kipstukjes, 1 blik doperwten met wortels, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, gefruite uitjes,

Aantal personen: 4

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal, wat gemberpoeder en 2 theelepels shichimi togarashi kruiden. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 pakje vegetarische kipstukjes toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik doperwten met wortels toe warm even goed door. Voeg de noodles toe samen met 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus. Warm op hoog vuur even goed door. Serveer met wat gefruite uitjes. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *