Fusilli met Champignon-Kaassaus
Ingrediënten: fusilli, zout, 4 chipolataworstjes, 1 ui, tijm, rozemarijn, 250 gram champignons, 125 ml kookroom, 1 theelepel mosterd, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de fusilli in kokend water met zout beetgaar. Bak 4 chipolataworstjes rondom bruin in hete boter. Haal de worstjes uit de pan en bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met tijm en rozemarijn (naar eigen smaak). Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot het zacht is. Snij de chipolataworstjes in plakjes en doe het terug in de pan. Voeg 125 ml kookroom, 1 eetlepel mosterd en 75 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten en serveer met het champignon-kaasmengsel. Strooi er eventueel nog wat extra geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *