Vandaag vertoefd op De Smaakparade in Almere. Een heerlijk zonnetje en heerlijke hapjes uit favoriete kookboeken. De lunch bestond vandaag voor mij uit een heerlijke aardbeientaart uit het kookboek ‘Passie voor Koken‘ van Stichting de Omslag, Coq au Vin uit Spitsuurkoken van Loethe Olthuis met zuurdesembrood van Desem & Zo, dé hemelse modder (chocolade mousse) uit het kookboek ‘Hemelse Modder’ en een groot stuk slagroomtaart van Het Kookboek van het Jaar verkiezing. Smullen! De Smaakparade is nog t/m zondag 20 september te bezoeken op stadslandgoed de Kemphaan in Almere. 0
Vandaag vertoefd op De Smaakparade in Almere. Een heerlijk zonnetje en heerlijke hapjes uit favoriete kookboeken. De lunch bestond vandaag voor mij uit een heerlijke aardbeientaart uit het kookboek ‘Passie voor Koken‘ van Stichting de Omslag, Coq au Vin uit Spitsuurkoken van Loethe Olthuis met zuurdesembrood van Desem & Zo, dé hemelse modder (chocolade mousse) uit het kookboek ‘Hemelse Modder’ en een groot stuk slagroomtaart van Het Kookboek van het Jaar verkiezing. Smullen! De Smaakparade is nog t/m zondag 20 september te bezoeken op stadslandgoed de Kemphaan in Almere. 0