Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 4 tomaten, 1 pot doperwten, 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel nandan masala, water, zout, peper,
Aantal personen: 4
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak tot het gehakt bruin en rul is. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 4 in blokjes gesneden tomaten, 1 pot doperwten (uitgelekt), 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel nandan masala en wat water toe. Warm het geheel ongeveer een minuut of 10. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!
0