Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 1 potje Hak bonenmix (kikkererwten, maïs, kidneybonen, bruine bonen), 3 eetlepels pindakaas, 3 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus,
Aantal personen: 3
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking of zoals je gewend bent. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 250 gram champignons toe, bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 potje bonenmix, 3 eetlepels pindakaas, 3 eetlepel tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus toe. Roer tot de pindakaas is gesmolten. Laat ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer de bonenschotel met de rijst. Eet smakelijk!
0