Ingrediënten: 1 flinke ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 grote kipfilet, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel nandan masala (Surinaamse kerriepoeder), water, 1 blik dunne sperziebonen, 3 gekookte aardappelen, 4 wraps,
Aantal personen: 3
Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel nandan masala en water toe. Roer even door. Voeg 1 blik sperziebonen en de gekookte en in blokjes gesneden aardappelen toe. Warm het geheel goed door en laat de saus iets inkoken. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Eet de kip en sperziebonen met de wraps. Eet smakelijk!
0